Home/nieuws
Team aan-/afmelden
Lid aan- en afmelden
Onze sponsors
Het bestuur
Wedstrijdprogramma
Onze teams
Info tav wedstrijden
Wil KoningSponsordag
2017
2015
Foto's
2014
2011
2009
Foto's 2006 & 2008
Jeugdtoernooi
Privacy Policy
Interessante links
Geschiedenis
Fotoalbum
Contact

  Uitnodiging Wil Koning Sponsordag 2015 

Ook dit jaar wordt de Wil Koning Sponsordag weer georganiseerd. Vind hieronder de uitnodiging die naar de sponsors, ereleden en leden van verdienste verzonden is:

Beste sponsors, ereleden en leden van verdiensten van Zaalvoetbalvereniging Avenhorn,

graag nodigen we jullie uit voor de Wil Koning Sponsordag 2015. Zoals bij velen van jullie reeds bekend, wordt deze dag jaarlijks gehouden in september. Dit jaar wordt de Wil Koning sponsordag gehouden op donderdag 17 september voor alle sponsoren, ereleden en leden van verdiensten van Zvv Avenhorn. Uiteraard is de organisatie dit jaar weer in handen van Gerard Groot, en het programma is traditiegetrouw een verassing.

De geschiedenis van de sponsordag gaat vele jaren terug tot in de vorige eeuw, en vond destijds zijn oorsprong op een van de vele gezellige toernooien. Op de allereerste sponsordag werd het wel en wee van de vereniging besproken op een van de Friese meren. De jaren erop brachten steeds weer nieuwe verassende uitjes. Wat echter altijd opgaat is dat gezelligheid op deze dag voorop stond, voorop staat en voorop zal staan. Uiteraard vergroot het de saamhorigheid tussen de vereniging en de sponsors, en tussen de sponsors onderling. Het biedt jullie als sponsoren de mogelijkheid om in leuk contact te komen met andere lokale ondernemers en vormt dus een leuke manier om te netwerken.  Bovendien is het een mooi contactmoment voor Zvv Avenhorn met haar sponsoren. Zoals regelmatig benadrukt, zijn jullie als sponsoren van groot belang voor de vereniging, aangezien er buiten de contributie geen andere bronnen van inkomsten voorhanden zijn.

De dag zal traditiegetrouw starten bij het Trefpunt. Hier worden jullie om 8.30 uur verwacht en verwelkomt met een kop koffie. Hierna zullen we op stap gaan met eigen vervoer, dus het liefst bij elkaar in de auto. De gezelligheid zal deze dag voorop staan. Helaas is de clubkas niet toereikend om deze dag in zijn geheel te bekostigen, dus zorg zelf ook voor wat geld in de knip. Dit jaar zal de dagactiviteit zich afspelen zonder uw partner, waarin het afwijkt ten opzichte van vorige jaren.  Zij zijn echter van harte welkom vanaf +/- 18 uur, wanneer we de dag op het dorp zullen afsluiten met een diner en een borrel.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn voor de dagactiviteit, dan kun je natuurlijk ook aanschuiven vanaf 18 uur. Laat dit even weten en je zult op de dag zelf gebeld worden over de locatie en de exacte tijd. Aan- en afmelden graag voor 11 september bij Gerard Groot, bereikbaar via 06-42308419 of g.groot123@quicknet.nl.

Wij hopen jullie allemaal terug te zien op 17 september!

Met vriendelijke groet, Ronald Bakker en Gerard Groot 

 

Copyright 2008 | Zaalvoetbalvereniging Avenhorn