Home/nieuws
Team aan-/afmelden
Lid aan- en afmelden
Onze sponsors
Het bestuur
Wedstrijdprogramma
Onze teams
Info tav wedstrijden
Wil KoningSponsordag
Jeugdtoernooi
Toernooiboekje 2018
Programma 2018
Uitslagen 2017
Foto's 2017
Uitslagen 2016
Foto's 2016
Uitslagen 2015
Uitslagen 2014
Privacy Policy
Interessante links
Geschiedenis
Fotoalbum
Contact

Speelschema Hoek Bouma Jeugdtoernooi 2018 bekend

Het speelschema voor het Hoek Bouma jeugdtoernooi is bekend. Naast de 5 jeugdteams van Zvv Avenhorn wordt het deelnemersveld gevuld door een aantal mooie verenigingen! Ook strijd dit jaar het 'Avenhorn Talent team' mee: dit team staat te popelen om zich volgend seizoen bij de vereniging aan te sluiten! Op 13 januari komen de JO17-junioren in actie, met tegenstanders als Alpha Tours, Kwiek en Bot Meubelen. Op zondag 14 januari beginnen de JO13-junioren, met tegenstanders als Zwaag en Hovocubo. De JO15-junioren besluiten zondagmiddag het toernooi tegen tegenstanders als Alpha Tours, Bot Meubelen en Hovocubo. Zie voor het volledige toernooischema de tabs zaterdag 13 januari en zondag 14 januari.

Zie voor het toernooiboekje de tab toernooiboekje 2018.

  

Hoek Bouma jeugdtoernooi 2017 weer geslaagd

In het weekeinde van 7 en 8 januari stond het eigen Hoek Bouma jeugdtoernooi weer op het programma. In 2 dagen tijd speelden 19 jeugdteams mee, waarvan 5 jeugdteams van Zvv Avenhorn. In een drukke Koggenhal is ook deze 14e editie weer een succes gebleken! Op zaterdag 7 januari speelden de JO17 in twee poules met in totaal 8 teams. Uiteindelijk eindige Hovocubo op de eerste plaats door in de finale Avenhorn JO17-1 te verslaan. Op zondag 8 januari streden de JO13 in een poule van 6 teams waaronder een team van Zvv Avenhorn. Ondanks een verlies in de eerste partij eindigde Bot Meubelen hier op de eerste plaats. Zondagmiddag besloten de JO15 het Hoek Bouma jeugdtoernooi in een poule van 5 teams. In deze poule eindigde onze eigen JO15-2 op de eerste plaats, net voor Kwiek 78 en Zvv Avenhorn JO15-1.

Al met al is het weer een zeer leuke editie van het jeugdtoernooi gebleken. De jeugd had het zichtbaar naar de zin! Ook de loterij heeft weer goed gelopen wat ten goede komt van de clubkas. Zie elders op de site voor een kleine sfeerimpressie met foto's en alle uitslagen en de eindstanden.

 

 Het Hoek Bouma jeugdtoernooi nadert!

Bij het schrijven van dit bericht leven we in de dagen voor kerst, en dat betekent dat het Hoek Bouma Jeugdtoernooi voor de deur staat! Op zaterdag 7 januari vanaf 17 uur strijden de JO17 in twee poule's en vervolgens in finalewedstrijden om de eerste plek bij de JO17-Junioren. Afsluitend zal er in het sportcafé ook voldoende te beleven zijn, natuurlijk met onze loterij. Zondag 8 januari starten de JO13-junioren om 10 uur in een poule van 6. Vanaf 13.30 uur besluiten de JO15-Junioren vervolgens het toernooi. Twijfel niet en kom kijken naar al het talent wat de jeugd in huis heeft, of kom gewoon langs voor een lekkere kop koffie. Op de link hieronder kun je het toernooiboekje openen.

 

 

  Jeugdtoernooi 2015 geslaagd

In het weekend van 10 en 11 januari stond het 12e ZVV Avenhorn jeugdtoernooi op het programma in de Koggenhal. Dankzij de mooie groei van het aantal jeugdteams bij onze vereniging na het afgelopen seizoen, bedroeg het deelnemersveld dit keer liefst 18 teams. Op de zaterdag werd er gespeeld door de B-Junioren in 2 poules met elk 4 teams. Na de poulefase bleek ons eigen jeugdteam, ZVV Avenhorn B1, de sterkste! In de finale versloegen zij De Ruif met 3-2! Op zondagochtend trapten de D-Junioren af. In een poule van 5 bleek Veerhuys D1 uiteindelijk de sterkste. Na de middag startten ook de C-Junioren hun toernooi. Ook zij speelden in een poule van 5 waarin Graftdijk C1 de sterkste bleek, zij wonnen al hun wedstrijden! Buiten een zeer sportief en als positief ervaren toernooi, werd er ook in sportcafé de Koggenhal bijgedragen aan een goede afloop voor ZVV Avenhorn. In de traditionele loterij werden namelijk liefst 200 prijzen verloot. Deze prijzen zijn allemaal beschikbaar gesteld door met name sponsoren en leden. Dankzij dit mooie aantal werd een behoorlijk deel van de kosten voor onze vereniging gedekt. Alle uitslagen van het toernooi staan online onder het tabblad 'Jeugdtoernooi'. Hier worden zo spoedig mogelijk ook foto's toegevoegd van dit weekend.      

  

 

 

 

 

Copyright 2008 | Zaalvoetbalvereniging Avenhorn