Home/nieuws
Team aan-/afmelden
Lid aan- en afmelden
Onze sponsors
Het bestuur
Wedstrijdprogramma
Onze teams
Info tav wedstrijden
Wil KoningSponsordag
2017
2015
2014
Foto's
2011
2009
Foto's 2006 & 2008
Jeugdtoernooi
Privacy Policy
Interessante links
Geschiedenis
Fotoalbum
Contact

Wil Koning Sponsordag 2014 zeer geslaagd

 

Donderdag 18 september heeft de jaarlijkse Wil Koning Sponsordag plaatsgevonden. Organisator Gerard Groot verwelkomde de sponsors en de bestuursleden om half 8 bij sponsor Gerke in café 't Trefpunt. Hier werd de dag gestart met een kop koffie en voor de liefhebbers werd er zelfs al wat sterkers geschonken. Gerard maakte tevens het programma voor de dag bekend, waarbij duidelijk werd dat de reis dit jaar naar Texel zou gaan. Op Texel zijn weer de nodige activiteiten ondernomen. Zo werd er geleerd hoe het strandjutten in zijn werk gaat. Ook werd tot het grote genoegen van velen de Texelse bierbrouwerij aangedaan. In deze brouwerij worden de landelijk beroemde Texelse speciaalbieren gebrouwen. Geheel tegen ons klimaat in voltrok deze dag zich onder de stralende zon, met een temperatuur van zo'n 24 graden. Dit mooie weer maakte het goed mogelijk om de dag af te sluiten bij sponsor Barry, op het terras van Eetcafé 70. Hier voegden zich nog enkele sponsors en bestuursleden bij het gezelschap; zij konden er overdag helaas niet bij zijn. De groep van inmiddels zo'n 30 man deed zich tegoed aan een heerlijke barbeque en natuurlijk een versgetapt biertje. Scheidend voorzitter Harold Bakker greep de mogelijkheid aan om het een en ander rond de club toe te lichten aan de sponsors. Uiteraard werd daarbij de dank uitgesproken naar alle sponsoren, maar in het bijzonder naar Clemence van Multimate en Peter Koning. Multimate is jarenlang (hoofd)sponsor geweest en heeft besloten daar mee te stoppen. Peter Koning heeft zijn bedrijf Bakker Koning onlangs overgedragen aan Leander Koning en Gerard Borst. Buiten het feit dat Bakker Koning al decenia lang hoofdsponsor is, heeft Peter persoonlijk ook zeer veel betekend voor ZVV Avenhorn. Peter werd door Harold dan ook benoemd tot lid van verdienste!   

 

 Uitnodiging Wil Koning Sponsordag 2014 

Ook dit jaar wordt de Wil Koning Sponsordag weer georganiseerd. Vind hieronder de uitnodiging die naar de sponsors verzonden is.

Beste sponsors van Zaalvoetbalvereniging Avenhorn,

Wij willen jullie uitnodigen voor onze jaarlijkse sponsordag, georganiseerd door ondertekenden. Deze dag wordt ieder jaar in september gehouden, vaak rond de 20e.

Dit jaar is de Wil Koning sponsordag op donderdag 18 september a.s.

Waarom: een lang verhaal uit de vorige eeuw, uitgevonden op een van de vele gezellige toernooien. Het leek ons toen gezellig om te gaan varen op een van de Friese meren, om daar in alle rust het wel en wee van de vereniging en eventueel van de zaak te bespreken. Ieder jaar is echter anders, en daarom een verassing voor ieder die meegaat.

Dat een paar jaar gedaan te hebben, kwam de opmerking van onze Wil Koning of de vrouwen ook zo'n uitje wilden. Hier waren wij het roerend mee eens; vandaar de naam Wil Koning sponsordag. De vrouwen zijn dit jaar dus ook uitgenodigd.

Voor de nieuwe sponsors zal dit helemaal nieuw zijn, maar het gaat om de gezelligheid met elkaar. De kas van de vereniging is helaas niet toereikend om deze dag in zijn geheel te bekostigen, dus zorg zelf voor wat kleingeld in de knip. 

Wij beginnen deze dag altijd bij het Trefpunt. Hier worden jullie verwacht om 7.30 uurm daarna gaan we opstap met eigen vervoer, d.w.z. met elkaar in de auto. Bij verhindering graag een belletje of een mailtje naar Gerard Groot: 0229-542159/06-42308419/g.groot123@quicknet.nl

Als je voor het uitje verhinderd bent, dan kun je ook aanschuiven voor het avondiner of bij de borrel. Dit gebeurt altijd op het dorp. Als je hierbij wilt zijn word je gebeld waar het is en hoe laat.

Naar gelang het weerm neem evengoed een regenjas mee want het is een buitengebeuren.

M.v.g. Ronald Bakker en Gerard Groot

Copyright 2008 | Zaalvoetbalvereniging Avenhorn