Home/nieuws
Team aan-/afmelden
Lid aan- en afmelden
Onze sponsors
Het bestuur
Wedstrijdprogramma
Onze teams
Info tav wedstrijden
Wil KoningSponsordag
Jeugdtoernooi
Privacy Policy
Interessante links
Geschiedenis
Clublied
Fotoalbum
Contact

Onze historie gaat terug tot 1976 waar Kees Blokdijk de zaalvoetbalvereniging Shalom Boys oprichtte.. Een aantal veldvoetballers had wel zin attractief voetbal waar je geen last had van wind en regen. De vereniging startte met 1 team maar na vijf jaar kwam er meer interesse voor de zaalvoetbalsport zodat er meerdere teams ingeschreven werden. De organisatie werd Kees Blokdijk teveel waarna Peter Koning in 1982 met enkele enthousiaste mensen de organisatie overnam en de naam veranderde in Z.v.v Koning.

Tot 1986 hadden we vier senioren teams, in 1986 kwam daar ook een jeugdteam bij.  Het damesvoetbal kwam ook in opkomst en vanaf 1988 hadden wij twee damesteams in competitie.

In 1996 is er een samenvoeging tot stand gekomen tussen Z.v.v Koning en F.C Schouten, waarna de clubnaam veranderde in Z.v.v Avenhorn K & S. Tegenwoordig staat deze naam voor onze twee hoofdsponsors Bakkerij Peter Koning en Avenhorns vlechtbedrijf van Jan Schrekker.

In 2001 hebben wij ons 25 jarig jubileum groots gevierd in Sporthal de Koggehal met een reunie van 25 jaar zaalvoetbal in Avenhorn en omstreken. Kijk hier voor de jubileum presentatie.

In 2005 werd Multimate Happe uit De Goorn hoofdsponsor nadat Jan schrekker had aangeven niet verder te zullen gaan met de bedrijfsvoering van Avenhorns Vlechtbedrijf

Ons lid van verdienste, Arie Rotteveel, heeft zelf vele jaren geleden een clublied geschreven op de melodie van de Havenzangers.

Copyright 2008 | Zaalvoetbalvereniging Avenhorn