Home/nieuws
Team aan-/afmelden
Lid aan- en afmelden
Inschrijfformulier
Onze sponsors
Het bestuur
Wedstrijdprogramma
Onze teams
Info tav wedstrijden
Wil KoningSponsordag
Jeugdtoernooi
Privacy Policy
Interessante links
Geschiedenis
Fotoalbum
Contact

 Lid aanmelden

Te doen gebruikelijk binnen onze vereniging is dat nieuwe leden zich aanmelden als volledig team en dat dit team zelf zorgdraagt voor een coach (en bij voorkeur een shirtsponsor). Voor meer informatie, zie de pagina Team aan-/afmelden.

Mocht jij een lid willen toevoegen aan je bestaande team, dat is uiteraard geen probleem. Het betreffende lid dient het inschrijfformulier in te vullen en ondertekend te richten aan Robin Feld (ledenadministratie) via robin_feld@hotmail.com of bezorging op Serpeling 67, Avenhorn. Het inschrijfformulier is te downloaden via volgende link Inschrijfformulier

Mocht jij geen volledig team kunnen aanmelden maar zou je toch graag zaalvoetballen? Neem dan even contact op met het bestuur via bestuur@zvvavenhorn.info onder vermelding van in ieder geval de naam en leeftijd van de speler. Wij kunnen dan beoordelen of er binnen de bestaande teams plaats is voor een extra teamlid.

Lid afmelden

Mocht het zo zijn dat je als lid besluit te stoppen bij onze vereniging, zorg dan dat je in ieder geval je team en coach daarover informeert. Daarnaast dien je jezelf altijd schriftelijk (per e-mail) af te melden bij het bestuur (Robin Feld, ledenadministratie) onder vermelding van je team. Een mondeling bericht of bijvoorbeeld een whatsapp volstaat daarin dus niet.  

Contributie

  Contributie seizoen 2019/2020:

 Team
Contributie 
 Senioren€ 100
 JO19€ 70
 JO17€ 65
 JO15€ 60
 JO13€ 55

Incasso van de contributie vindt plaats in september/oktober en middels ClubCollect. Voor meer informatie omtrent de incasso door ClubCollect, zie: ClubCollect.

 NB. Afmeldingen dienen ten alle tijden schriftelijk te worden gedaan bij het bestuur, afmelden bij enkel de coach of teamgenoten volstaat dus niet. Afmeldingen dienen plaats te vinden voor 31 mei, vanaf dat moment maakt de vereniging namelijk de kosten bij de KNVB voor het nieuwe seizoen. 

Copyright 2008 | Zaalvoetbalvereniging Avenhorn