Home/nieuws
Team aan-/afmelden
ClubCollect
Lid aan- en afmelden
Onze sponsors
Het bestuur
Wedstrijdprogramma
Onze teams
Info tav wedstrijden
Wil KoningSponsordag
Jeugdtoernooi
Privacy Policy
Interessante links
Geschiedenis
Fotoalbum
Contact

Team aanmelden

Te doen gebruikelijk binnen onze vereniging is dat nieuwe leden zich aanmelden als volledig team en dat dit team zelf zorgdraagt voor een coach (en bij voorkeur een shirtsponsor). Het besluit om een team te kunnen accepteren hangt verder ook af van het aantal teams dat we al hebben. Wij zijn als vereniging gebonden aan het aantal uur dat voor ons beschikbaar is op de maandag- en vrijdagavond in de Koggenhal en kunnen daarmee niet te veel teams aannemen; dit zou immers ten koste gaan van de speeltijden en beschikbaarheid van bestaande teams. 

Zou jij graag een team aanmelden om daarmee voor ZVV Avenhorn uit te komen? Of heb je hier vragen over? Wij zijn blij dat te horen en helpen je graag verder! Neem even contact op met Ronald Bakker (voorzitter) via rt.bakker@quicknet.nl of op 06-13822587 of met Robin Feld (ledenadministratie) via robin_feld@hotmail.com of op 06-83700068. De aanmeldformulieren (voor elke individuele speler) zijn te vinden op de volgende pagina: Lid aan- en afmelden.

Mocht jij een lid willen toevoegen aan je bestaande team, dat is uiteraard geen probleem. Kijk dan even op de volgende pagina waar ook het aanmeldformulier is te vinden: Lid aan- en afmelden.

Team afmelden

Gedurende het seizoen hebben wij tijdens de coachvergaderingen contact met de teams en zo weten wij dus wat er speelt. Richting het eind van het seizoen informeren wij bij de teams dan ook altijd of het team ook in het volgende seizoen weer door gaat. Graag ook het verzoek aan de coaches om rond die tijd binnen het team te polsen of er leden zijn met het voornemen te stoppen. Ook al mocht het zo zijn dat het team in zijn geheel stopt en dit ook zo is gecommuniceerd met het bestuur, dienen alle leden zich zelfstandig en schriftelijk (per e-mail) af te melden bij het bestuur (Robin Feld, ledenadministratie). 

Contributie

  Contributie seizoen 2019/2020:

 Team
Contributie 
 Senioren€ 100
 JO19€ 70
 JO17€ 65
 JO15€ 60
 JO13€ 55

Incasso van de contributie vindt plaats in september/oktober en middels ClubCollect. Voor meer informatie omtrent de incasso door ClubCollect, zie: ClubCollect.

 NB. Afmeldingen dienen ten alle tijden schriftelijk te worden gedaan bij het bestuur, afmelden bij enkel de coach of teamgenoten volstaat dus niet. Afmeldingen dienen plaats te vinden voor 31 mei, vanaf dat moment maakt de vereniging namelijk de kosten bij de KNVB voor het nieuwe seizoen.

 

Copyright 2008 | Zaalvoetbalvereniging Avenhorn